HomeOver Ilonka VlemsPsychosociale therapieBehandelmethodeTarievenContact
» Stress » Relatieproblemen » Hooggevoeligheid / Hoogsensitiviteit » Negatief zelfbeeld » Depressie » Angsten - Fobieën

Over Ilonka Vlems 


Ilonka Vlems heeft ruim twintig jaar ervaring in de hulpverlening.

Zij is bachelor verpleegkundige en heeft de opleiding Master Special Education Needs (M SEN) succesvol afgerond. Ilonka Vlems heeft psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Eindhoven.

Naast deze opleidingen heeft zij workshops en cursussen gevolgd voor diverse hulpverleningsmethodieken zoals EMDR, narratieve therapie, oplossingsgerichte coaching, rationeel-emotieve therapie (RET) en systeemtherapie (familieopstellingen).

 

Als verpleegkundige heeft ze gewerkt bij verpleegtehuizen en Lunetzorg, waar ze mensen met een beperking (ondermeer met stoornissen in het autistisch spectrum) heeft begeleid.

 

Zij heeft vele mensen begeleid bij stress, angsten en depressies en mensen gecoacht bij het maken van keuzes in hun leven. Hiernaast is zijn gespecialiseerd in relatieproblematiek. 

 

Ilonka is wettelijk geregistreerd bij de Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW) en stelt zich hiermee onder het tuchtrecht en bijscholingsreglement van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg onder
registratienummer:  6502057371

 

Naast haar praktijk voor psychosociale therapie heeft zij een praktijk voor mensen met autisme: AutiCare. Voor meer informatie klik HIER

 

Ambitie van Ilonka

"Hulpverlening is een passie van me. Als ik mensen kan coachen naar de goede weg geeft mij dat veel voldoening. Dit motiveert mij ook om steeds nieuwe behandelmethoden te onderzoeken op bruikbaarheid en efficiëntie. Soms maak ik samen met de cliënt een hele reis en soms zijn enkele handvatten genoeg om mensen zelf hun weg weer te laten vinden. Dat geluk, daar doe ik het voor." 

 

"Het geluk van het leven hangt af
van de kwaliteit van je gedachten."
(Marcus Aurelius)
Psychosociaal therapeut
Ilonka Vlems
Dommelseweg 26
5554 NR Valkenswaard
bellen Bel voor advies
of voor een afspraak
06 31 96 43 74
Of neem hier contact op.
Linkpartners Site built by HQ-webdevelopment